Blass tattoo!


Jeg har en tattoo på håndleddet som ikke er spessielt gammel, men jeg har erget meg over at den er litt blass!
Men min egen tattoo marskin som er beregnet for Permanent Makeup kjørte jeg over den "blasse" tattooveringen, å til min store glede ble den fresh og fin:) Ja, den ble rett og slett som ny:))))
Med den fine permanent makeup nålen jeg brukte, ble det nesten ingen skorpe heller.
Hærlig:))))4 kommentarer

Tina

20.apr.2010 kl.20:13

Hei!

Hvor holder du til? Og hvor mye koster det å få permanent farget bryn? Fant siden din via Carinas blogg, og synes hennes bryn ble så veldig fine. Har ganske lyse bryn, og synes dette virket som en fin forandring, mot å farge de selv, ganske ofte. :)

Hilsen Tina

leneink

21.apr.2010 kl.16:25

Tina:

Hei Tina!

Jeg holder til på Byåsen i Trondheim.

Jeg er litt usikker på om du mener å farge brynene eller å pigmentere (tattoovere) de?

Vanlig farging av bryn koster 250,- dette holder ca i 4 uker.

Permanent makeup på bryn koster 4500,- å da er det inkludert 2 refill. Dette er for min og din sikkerhet, fargen reduseres med ca 50% etter første behandling. Men man vil jo forslikkre seg mot at ikke bargen blir for mørk og at du får den formen og tykkelsen på brynene dine som du ønsker.

Det er bare å ta kontakt hvis du vil ha ytteliger informasjon eller vil sette deg opp på time. Det er i alle fall perfekt tidspunkt å gjøre det på nå, før solsessongen setter inn for fullt:)

Ha en strålende dag:)

Lene :))))

23.apr.2010 kl.21:38

Hei hei Lene:)

Du jeg lurer på en liten ting...kan pigmenterte bryn få en typisk grønn farve etter en stund slik som vanlige tattooveringer kan ende opp etter noen år når farven blir litt"slitt"?Har fundert litt på dette visst jeg tar steget med å pigmentere brynene mine skjønner du hehe:)

leneink

28.apr.2010 kl.13:59

Anonym:

Hei hei!

Man ser jo ofte at gamle "sjømanns tattooveringer" får en grønn farge! Å det skjønner jeg at man ikke vil ha i ansiktet.

Å det skal du heller ikke bekymre deg for!

Fargepigmentet man bruker på Permanent Makeup er av helt andre kvaliteter enn de man bruker på vanlig tattoo.

Det er svart fargen i vanlig tattoovering som kan bli grønn eller blå, å det kommer av at det svarte pigmentet inneholder mye grønnt og blått.

Hvis man er av nordisk opprinnelse bruker man ytterst skjeldent svart i bryn, hvis man ikke da er mørkhudet! Å da er fargen utviklet for nettopp dette formålet.

Håper du fikk svar på spørsmålet ditt:)

Lene:)

Skriv en ny kommentar

leneink

leneink

33, Trondheim

Jobber med Permanent Makeup å elsker det. Flotte farger og teknikker.

Kategorier

Arkiv

hits